Diëtiste zulte

Over Yana

Hoi! Ik ben Yana, erkend diëtiste te Zulte, Waregem en Harelbeke met een grote passie voor voeding. In juni 2019 studeerde ik af als diëtiste, maar ik had het gevoel nog niet klaar te zijn om mensen te gaan begeleiden in de praktijk. Bovendien sprak de toenmalige manier van werken me niet echt aan. Dan heb ik het over het gebruik van schema’s, shakes, regels en beperkingen en aanbevolen hoeveelheden. Allemaal zaken die je enkel op de korte termijn helpen. Je hebt meer handvaten nodig dan dat alleen.

Daarom besloot ik om in september een extra opleiding te volgen in Kortrijk: Wellbeing- en vitaliteitsmanagement met de afstudeerrichting coaching. Daar leerde ik hoe je mensen écht goed kan begeleiden met gedragsverandering op lange termijn en hoe je hindernissen kan aanpakken. In het laatste jaar kreeg ik de kans om stage te doen bij een zelfstandig diëtiste. Tijdens die stage maakte ik ook voor de eerste keer kennis met intuïtief eten. En zoals je al kan vermoeden, sprak deze manier van werken me wel heel erg aan.

Vervolgens ben ik gestart als zelfstandig diëtiste en pas ik voornamelijk de intuïtief eten methode toe tijdens consultaties. Daarnaast ga ik graag voor een persoonlijke aanpak en op maat gemaakt advies. Ik help jullie naar gezond gedrag, dat op lange termijn haalbaar is en past bij jouw manier van leven. Of je nu thuis bent, in shiften werkt of op reis bent, mijn tips en tricks zijn overal toepasbaar.

Daarnaast hou ik me in mijn vrije tijd graag bezig met wandelen, lezen, bakken of bij familie zijn.

Kom jij graag langs voor een gratis kennismakingsgesprek? Dat kan zowel online of in de praktijk via onderstaande knop.