Intuïtief eten

Je kan bij mij enerzijds terecht voor consultaties over intuïtief eten. Hier werk ik samen met jou aan je relatie met voeding. Door verschillende tools en opdrachten zorg ik ervoor dat je in de toekomst veel bewuster omgaat met voeding en dat je je niet meer schuldig voelt na het eten van iets lekker.

Dit is voor jou als je dit herkent:

  • Ik wil genieten van voeding zonder schuldgevoelens
  • Jojoën / diëten ben ik beu
  • Ik heb al veel verschillende diëten gedaan maar weeg alleen maar meer
  • Een gezond en stabiel gewicht lijkt me mooi om te bereiken
Aanbod diëtiste Yana
Aanbod diëtiste Yana

Prikkelbare darmen

Naast intuïtief eten help ik ook mensen met prikkelbare darmen. Het prikkelbare darm syndroom kan een grote invloed hebben op het sociale leven en voor heel wat beperkingen of onzekerheden zorgen. Bij mensen met darmklachten gaan we meestal aan de slag met het laag FODMAP dieet. Dit is een tijdelijk dieet waar we stap voor stap uitzoeken voor welke voedingsmiddelen jij gevoelig bent.

Dit is voor jou als:

  • Je vaak last van een wisselend ontlastingspatroon
  • Afspraken soms geannuleerd worden omdat je last hebt van je darmen
  • Je klachten hebt zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, …

Medisch voedingsadvies

Ook kan je bij mij terecht voor medisch voedingsadvies.

Dit is voor jou als:

  • Hoge suikerwaarden in het bloed
  • Hoge cholesterolwaarden
  • Hoge bloeddruk